Tervetuloa Fit4You.fi - verkkokauppaan!

Tarina

 Tiskasin alkuvuonna 2007 Turussa astioita, kun mieheni heitti puolitosissaan ilmoille, että jonkun kannattaisi perustaa Poriin urheiluravinteiden ja treenivaatteiden erikoisliike. Turussa kun niitä oli siihen aikaan monta ja asioimme niissä jatkuvasti oman treenaamisen vuoksi. Katsoin alta kulmieni enkä sanonut mitään. Aika ajoin vitsailtuaan tuo sama mies sai kipinän syttymään minussakin. Olen tai ainakin olin hieman arka isoille muutoksille. Viimein ajattelin, että kai sitä nyt aina pari välivuotta opinnoista voi pitää. Mikäs vuosi nyt onkaan?

Yritys nimeltä Fit4You syntyi lopulta syksyllä 2007, ja muutin perheeni kanssa takaisin Porin seudulle. Aluksi toimin UFS-ketjun osana, ja Fit4You oli oman yritykseni nimi papereissa mutta vielä muulta yleisöltä piilossa. Vähitellen kiteytyi ajatus oman näköisestä kaupasta, jota voisin itse hienosäätää ajan kanssa. 2009 liiketilan eteen kannettiin uusi kyltti, ja Fit4You tuli päivänvaloon. Samaan aikaan rakentelin verkkokauppaa ja vuonna 2010 se sai siipiensä alle enemmän ilmaa.

Toukokuussa 2013 luovuin kivijalkakaupasta ja omistaudunkin nyt verkkokaupalleni, sillä en pysty panostamaan kumpaankin yhtä aikaa täysillä. Taas tapahtui suuri muutos, mutta nehän ovat ainoa vakio tässä elämässä.

Voit soittaa minulle numeroon 044 5756 596 tai laittaa sähköpostia info@fit4you.fi, mikäli sinulla on jotain kysyttävää.

 

Terveisin,

Heidi Korpela