Tervetuloa Fit4You.fi - verkkokauppaan!

Kehonhuolto

2 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

 1. HighRoller™ HighRoller™

  HighRoller™

  HighRoller on tällä hetkellä paras tuote henkilökohtaiseen lihashuoltoon. Lihashuolto HighRollerilla on helpompi ja tehokkaampi tapa saada notkeammat lihakset, parempi liikkuvuus, tehostaa palautumista, nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä ehkäistä loukkantumisia.

  Kuinka se toimii?

  HighRoller™ perustuu perinteiseen putkirullaukseen, joka on jo useissa puolueettomissa tutkimuksissa todettu olevan yksi tehokkaimpia tapoja palautua, ennaltaehkäistä loukkaantumisia sekä parantaa suorituskykyä ja liikkuvuutta. HighRollerin teho perustuu harjoitteluasentoon, jossa keho saadaan tasapainoitettua lihashuoltoharjoittelun kannalta optimaaliseen asentoon. Sinun ei enää tarvitse käyttää ylimääräistä energiaa vaikeiden harjoitusasentojen ylläpitämiseen, kun keho saadaan harjoittelun aikana sille luonnolliseen asentoon. Näin lihaksisto rentoutuu ja ottaa lihashuoltoharjoittelun vastaan tehokkaammin. HighRollerin harjoitusasennot ovat niin yksinkertaisia ja helppoja ylläpitää, että pystyt tehokkaasti harjoittamaan myös syviä lihaksia sekä harjoittamaan ongelmakohtia pidempiä aikoja.

  Ergonomisuus

  HighRoller nostaa rullan irti lattiatasosta optimaaliselle korkeudelle ajatellen käyttäjän ergonomiaa lihashuoltoharjoittelun aikana.

  Laatu

  HighRoller valmistetaan vain parhaista materiaaleista. Rullan käyttö on helppoa ja turvallista tukevan telineen ja ensiluokkaisen laadun ansiosta!

  Lue lisää...
  99,90 €

 2. Evo Activation Evo Activation

  Evo Activation

  Lihasten aktivointiväline kotiin, töihin, matkalle - mihin vain! Ihmisellä on yli 600 lihasta. Tarvitset niitä kävellessä, juostessa, nostaessasi kätesi ja jopa hengittäessäsi. Jos unohdat lihaksesi aktivoinnin, ne alkavat hiljalleen surkastua. Lihakset pienenevät ja voimat heikkenevät. Lihasten aktivoinnilla saat veren ja kuona-aineet liikkeelle. Tämän seurauksena: * FYYSINEN PALAUTUMINEN NOPEUTUU * STRESSITASOT PIENENEVÄT * UNEN LAATU PARANEE Evo-aktivointipainot on tarkoitettu kaikille iästä tai kunnosta riippumatta. Ne sopivat myös käyttäjille, joiden puristusvoima on heikentynyt. Mukana tuleva, käden ympärille laitettava hihna helpottaa tuotteen kannattelua ja parantaa otetta. Tuote on turvallinen: sen pinta on pehmeää neopreenia, minkä vuoksi tuote muotoutuu käyttäjän käteen sopivaksi. Toisin kuin useimmat kovista materiaaleista (kuten metallista tai muovista) tehdyt tuotteet, Evo- aktivointipainot eivät pudotessaan vahingoita ympäristöään eli esimerkiksi käyttäjäänsä, ympärillä olevia ihmisiä tai vaikka lattiapintaa. Pitkäaikaiseen käyttöön suunnitellut Evo-aktivointipainot on valmistettu käsityönä, mikä varmistaa niiden kestävän ja ensiluokkaisen laadun. Paketissa on kaksi kappaletta Evo Activation -painoja. Katso treeniohjeet: http://www.evoactivation.com/treeniohjeet.php Lue lisää...

  69,90 €

2 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana