Tervetuloa Fit4You.fi - verkkokauppaan!

Uusi!

Arctic Warriors KERKKÄ kuusenkerkkäjauhe

Runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja kuusenkerkkäjauheesta!

Jo pelkkä huumaava tuoksu joka syntyy KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhesta vie mennessään! Jauhe sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia, hivenaineita ja antioksidantteja. Lisäksi antibakteeriset eteeriset öljyt antaa keholle suojaa ja piristää mieltä!

KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhetta käytetään viherjauheen tavoin. Se antaa upean makuvivahteen esim. smoothieen, maustamattomaan jogurttiin tai erilaisiin juomiin. Voit käyttää sitä myös ruokien maustamiseen. Tai entä jo keittäisit kerkkälattea, joka pieksää perussumpin 6-0!

Tuote on pakattu tummaan lasipurkkiin, jossa kerkän upea väri, tuoksu ja aromi säilyvät muuttumattomina. Voit kierrättää purkin lasinkeräykseen tai uusiokäyttää sen vaikka säilytysrasiana. Kuusenkerkät olemme keränneet Lapin villistä luonnosta Narkauksesta, Kemijärveltä ja Ranualta.

HUOM! Tuotteen etiketti on kuvasta poiketen englanninkielinen.

Saatavuus: Limited stock

17,90 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Arctic Warriors KERKKÄ kuusenkerkkäjauhe 50 g

Runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja

Kuusenkerkkiä on perinteisesti käytetty lisäämään virtsaneritystä, hoitamaan kihtiä, reumaa, keripukkia, sappivaivoja, liikahappoisuutta sekä muita vatsavaivoja. Pakastekuivauksen ansiosta tuotteessamme on säilynyt kuusenkerkän arvokkaat ravintoaineet sekä huumaava tuoksu ja aromi. Kerkkä-kuusenkerkkäjauheemme on palkittu vuonna 2017 VisitFinlandin FinRelax-tuotekehityskilpailun erityismaininnalla sekä oli virallinen Suomi100-juhlavuoden tuote!

SISÄLTÖ:
Kuusenkerkkä, puolukka, mustikka

ANNOSTUS:1 teelusikallinen päivässä

ALKUPERÄ: Kerätty villista Lapin luonnosta maanomistajien luvalla Kemijärveltä, Narkauksesta Rovaniemeltä ja Ranualta

Valmistaja: Arctic Warriors Oy, 97675 Narkaus, Lappi. Alkuperämaa: Suomi