Arvonnan säännöt

Vuoden Nutri Works -lisäravinteiden sekä yhden treenivaate kappaleen arvonnan säännöt

 

1. Järjestäjä

Fit4You, Hyrkköläntie 70, 41800 Korpilahti (myöhemmin säännöissä ”järjestäjä”).

2. Ehtojen hyväksyminen 

Tässä kerrotaan kilpailujen/arvontojen osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Kilpailuun/arvontaan osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

3. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan lupa. Fit4You:n tai muiden arvonnan/kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

4. Kilpailuaika

Vuoden Nutri Works -lisäravinteet sekä yksi treenivaate kappaleen Fit4You.fi -verkkokaupan valikoimista arvotaan 15.12.2019.

5. Osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tilaamalla/päivittämällä Fit4You uutiskirjeen tilaus täyttämällä kaikki lomakkeessa olevat kentät.

6. Palkinnon arvonta ja voittajan kontaktointi

Palkinnon voittaja valitaan joulukuun 15. päivänä arpomalle niiden henkilöiden kesken, jotka ovat rekisteröityneet fit4you.fi -sivuston asiakkaaksi ja tilanneet Fit4You -uutiskirjeen tämän sivun kautta register. Jos osallistuja on peruuttanut uutiskirjeen tilauksen ennen arvontapäivää, ei hän ole enää mukana arvonnassa. Kilpailun voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta heti arvonnan suorittamisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä kilpailun yhteydessä jätettyjen yhteystietojen kautta. Osallistumalla kilpailuun/arvontaan osallistuja hyväksyy nämä yhteydenottomuodot.

Voittaja toimittaa Fit4You:lle tarvittaessa tarkemmat yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten erikseen sovitusti sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, eli hän ei ole kykeneväinen ilmoittamaan palkinnon vastaanottamisesta seitsemän (7) päivän kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tästä tietosuojakaytanto.  

Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla, mutta Fit4You:lla on kuitenkin oikeus julkaista voittajien nimet verkkosivullaan. Kilpailu-/arvonta-ajan päätyttyä mahdollisia osallistumisia ei oteta huomioon. Järjestäjä pidättää oikeuden olla palkitsematta osallistujia, jotka eivät täytä arvonnan ehtoja.

7. Palkinnot

Vuoden Nutri Works -lisäravinteet sekä yhden treenivaate kappaleen Fit4You.fi -verkkokaupan valikoimista. Lisäravinne palkinnon sisältö määräytyy virallisten annostus suositusten, sekä valmistajan arvioinnin mukaan tuotteiden soveltuvasta käytöstä. Tuotteet on valittu valmistajan (Nutri Works) valikoimista yleisimmin kuntoliikuntaan käytettyjen lisäravinteiden joukosta. Treenivaate valitaan sen hetkisen valikoiman mukaan Fit4You -verkkokaupan toimesta.

8. Palkintojen toimittaminen

Kilpailujen/arvontojen palkinnot toimitetaan voittajille sähköpostin tai Postin kautta ellei toisin mainita. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen tai muiden yhteystietojen virheellisyydestä.

9. Järjestäjän vastuu

Fit4You vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja yhteistyökumppanit myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus
Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Fit4You asiakaspalveluun sähköpostitse info@fit4you.fi. Osallistumalla kilpailuihin ja arvontoihin osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Fit4You pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.