Maksuton työkirja sinulle joka haluat nukkua ja palautua paremmin

Voisiko uuden vuoden lupauksesi vuoteen 2022 olla se, että lupaat huolehtia itsestäsi entistä paremmin ja panostaa parempaan palautumiseen? 

Tässä työkirjassa paljastan askeleet kohti juuri sitä energistä elämää,  jota olet itsellesi toivonut. Hyvän unen ja palautumisen ansiosta voit saada elämältä enemmän ja nauttia kaikesta siitä mitä jo teet moninkertaisesti.

Kyllä Kiitos🤩

Tässä työkirjassa opit:

>> Itsetuntemusta ja oleellisimmat ensimmäiset askeleet unen, palautumisen ja  kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi

>> Oman toiminnan merkityksen  elämän mielekkyyden kannalta

>> Kokonaiskuormituksen säätelyä  ja kuinka estää ylikuormittumista

>> Palautumisen avaimet

Se miten voit itseäsi ja untasi kehittää yksinkertaisilla, pienillä arkisilla asioilla, oli itselle ihan uutta!

"Voin lämpimästi suositella Miian univalmennusta muillekin uniongelmaisille. Uniasioiden lisäksi valmennuksessa mm. syvennetään omaa itsetuntemusta ja itsetuntemus puolestaan on edellytys muutoksen aikaansaamiseksi."

Hei olen Miia soranto

Opetan väsymyksen kanssa kipuilevia ihmisiä oivaltamaan tärkeimmät askeleet uniongelmien voittamiseksi ja kuinka elää elämää energisenä siitä nauttien.

Teen töitä ihmisten paremman palautumisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen. 
Olen lisensioitu uni- ja ravintovalmentaja, kouluttaja, liikunnanohjaaja, sekä verkkokauppayrittäjä ja neljän lapsen äiti. Ennen kaikkea olen uneton, joka oppi nukkumaan.

Haluatko kuulla minun tarinani?

Unettoman tarina

Voiko vuosia kestäneestä väsymyksestä todella päästä eroon?

Olen käynyt tämän kaiken itsekin läpi, hakenut apua lukuisista paikoista, käynyt läpi lääkäreitä, terapeutteja, valmennuksia ja oppaita ja saanut apua heikosti tai jäänyt saamatta sitä kokonaan. Lopulta selvitin tieni itse läpi väsymyksen sumusta ja siksi tarkoitan tätä koko sydämestäni: tämä kaikki on mahdollista myös sinulle.

Miltä elämäsi voisikaan näyttää puolen vuoden päästä, jos päättäisit aloittaa jo tänään? Saatat kuvitella, että vain luontaisesti lahjakkaat nukkujat tai ne joille elämä on helppoa, voivat nukkua öisin levollisesti, mutta se ei ole totta!

Uskon että meillä jokaisella on se mitä vaaditaan hyviin yöuniin, olemme vain elämän hektisyyden keskellä jääneet ilman sellaisia taitoja, joita nykyelämästä selvitytyminen vaatii. Uskalla luottaa kun  sanon, että sinulla on kaikki, mitä tasapainoisen energisen elämän saavuttaminen vaatii. Väsyneenä elämiseen ei tarvitse tyytyä.

Tsemppiä työkirjan pariin!