Hyvä kiertämään -kampanja

Meistä jokainen on varmasti joskus ostanut treenivaatteen joka on lopulta jäänyt kaapin perälle pyörimään. Ehkä väri, malli tai istuvuus ei olekaan ollut itselle mieleinen ja sitten ei oikein tiedetä mitä sille vaatteelle tekisi. Onko sinulla tällaisia treenitrikoita kaappisi perukoilla? Me haluamme auttaa sinua ja samalla antaa vaatteelle kodin, jossa sitä todella tarvitaan. Loimme tämän kampanjan, koska haluamme tehdä hyvää. Yhteistyössä pitkäaikainen kumppanimme Better Bodies.

Lähetä meille trikoot (merkillä ei väliä) pois kuleksimasta, me maksamme kulut ja hyvitämme vaihtokauppana normaalihintaisista Better Bodies trikoista -10€! 

Kampanja on voimassa lokakuun ajan ja kampanjan päätyttyä lahjoitamme vastaanotetut trikoot suoraan niitä eniten tarvitseviin perheisiin Keski-Suomen alueella. Lahjoitus toteutetaan lapsiperheiden ja nuorten kanssa toimivien yritysten avulla.

Tee näin:

Ilmoita meille lahjoituksestasi tässä. Kirjoita "viesti" -kohtaan Hyvä kiertämään -kampanja. Viestin saatuamme, lähetämme sinulle tarkemmat ohjeet. Huom.Vaatteen tulee olla ehjä, puhdas/tahraton eli käyttökelpoinen tai ns. uuden veroinen. Yksi lahjoitus oikeuttaa yhteen 10€ hyvitykseen/tuote, jos haluat lahjoittaa useammat ja ostaa useammat tilalle, ilmoitathan siitä meille viestissäsi.

Tuotteen saavuttua ja sen käsiteltyämme (2-5 arkipäivää lähetyksestä) saat meiltä vaihtokauppana sähköisen alennuskoodin sähköpostiosoitteeseen, jonka olet meille ilmoittanut. Tämän jälkeen pääset heti ostoksille. 

Tehdään yhdessä hyvää toisillemme ja maapallolle ❤️ #tehdäänhyvääyhdessä #hyväkiertämään