Hei sinä unen kanssa kamppaileva,

autan sinua selättämään uniongelmasi ja väsymyksen, jotta voit olla taas se elämäniloinen energinen oma itsesi, joka haluatkin olla. 

Hei olen Miia

Opetan unettomuuden kanssa kipuilevia ihmisiä oivaltamaan ne tärkeimmät askeleet unettomuuden voittamiseksi ja kuinka elää taas energisenä elämää siitä nauttien.

Olen univalmentaja, kouluttaja, liikunnanohjaaja, ja ravintovalmentaja, sekä Fit4You verkkokauppayrittäjä ja neljän lapsen äiti. Ennen kaikkea olen uneton, joka oppi nukkumaan. 

Haluatko kuulla minun tarinani?

LUE TARINANI

Ei enää ahdistusta ja väsymyksen kanssa taistelua

▪️Oletko kokeillut jo lähes kaikkea uniongelmiin, mutta mistään ei ole ollut apua kuin ehkä hetkellisesti?

▪️ Ovatko päiväsi väsymyksen kanssa sinnittelyä, mutta silti et saa illalla unta? Tai heräät viimeistään aamuyöllä, etkä saa enää unenpäästä kiinni.

▪️ Työpäivän jälkeen et jaksaisi enää mitään, tunnet syyllisyyttä siitä ettet jaksa olla läsnäoleva puoliso, vanhempi, ystävä tai läheinen. 

▪️Haluatko vapautua väsymyksestä ja oletko valmis ottamaan askeleen kohti energisempää elämää?


Mikä on Unenvoima -valmennus

Ainutlaatuinen menetelmä kohti parempaa unta

Tämä valmennus perustuu sekä tutkittuun olemassa olevaan tietoon, että omaan kokemukseeni unettomuudesta ja sen erilaisista lääkkeettömistä hoitomenetelmistä. Keinoja unen parantamiseen on monia ja voi olla haastavaa löytää yksin ratkaisut ja itselle sopivat keinot. Olen mukanasi ottamassa näitä askelia. Olet voinut olla väsynyt jo vuosia ja kaikki ei ehkä tapahdu yhdessä yössä, mutta merkittävää apua voit saada jo hyvin nopeasti. Prosessi voi tuntua haasteelta, mutta maksaa itsensä pian takaisin tarjoamalla sinulle paremman loppuelämän. 

UNENVOIMA -VALMENNUS

on sinun juttusi jos:

1

Sille on riittävästi  tilaa

Elämässäsi ei ole akuutteja kriisitilanteita juuri nyt. Kuten työn aloittaminen tai sen menetys, vireillä oleva avioero tai surutyö. Elämän kriisitilanteissa väliaikainen unettomuus on luonnollista, eikä se ole aina oikea aika valmennuksella. Valmennus auttaa kuitenkin käsittelemään haasteita  paremmin tulevaisuudessa, eikä unesi häiriinny enää samoin.

2

Terveydentilasi on vakaa

Olet perusterve, et sairasta vakavia eteneviä sairauksia tai kärsi kroonisesta kivusta. Sinulle ei ole alkoholiongelmaa tai muita merkittäviä addiktioita. Näiden merkitys unenlaatuun on todella merkittävä ja ensisijainen hoito on aina terveydenhuollossa. Hyvässä hoitotasapainossa tilanne on tapauskohtainen.

3

 Olet valmis sitoutumaan

Seuraavat viikot ja kuukaudet valmennuksessa ovat sinun aikaasi. Jos olet valmis käärimään hihat ja todella pysähtymään hyvinvointisi äärelle, olen täällä sinua varten. Haluan että annamme kumpikin tähän 100% panoksen. Älä anna kuitenkaan pelon olla esteenä, pelko on vain ajatus. Sinä pystyt tähän.

parallax

Oletko valmis lähtemään mukaan?

Matka muutokseen alkaa tästä

GET IT NOW