Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

Vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää. 1 Vaihto ja palautus/tilaus on maksuton. Seuraavista lähetyksistä perimme siitä aiheutuneet posti- ja käsittelykulut.

Tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossa, eli tuotteen on oltava TÄYSIN käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Lisäksi palautettavassa tuotteessa on oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan. Pakkaathan tuotteet siististi takaisin pussiin. Palautuslähetyksen voit tehdä alkuperäisessä paketissa, näin vältämme turhan  jätteen syntymistä.

Huomioittehan tuotetta sovittaessanne, ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja, hiuksia tai esim. eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksia ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. 

HUOM! Palautukset vain Postin kautta!

OTA AINA PALAUTUSTAPAUKSESSA YHTEYS ASIAKASPALVELUUMME:
p. 044 5756 596 tai sähköpostilla info@fit4you.fi.

Palautukset käsittelemme 5-10vrk niiden saapumisesta. Palautuksissa on hyvä huomioida Postin toimitusajat. Rahapalautukset teemme Paytrailin kautta käsiteltyämme palautuksen. Kiitos kärsivällisyydestäsi. 

 

Väärä tuote/Virhe toimituksessa

Pahoittelemme virheitä toimituksissa. Virheitä välillä sattuu, kun käsin töitä tehdään. Otathan meihin heti yhteyttä, kun virheen havaitset. Kaikki palautukset ovat sinulle täysin maksuttomia