Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

Asiakkaillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 

1. Palauttaminen: Normaalihintaisten tuotteiden palauttaminen on ilmaista. Palautuksissa hyvitämme vain tuotteen hinnan, emme mahdollisia jo veloitettuja lähetyskuluja. 

2. Osapalautus: Jos palautuksen jälkeen tilauksen arvo jää alle toimituskulurajan, vähennämme palautettavasta summasta lähetyksestä aiheutuneet postituskulut 6,90€.

3. Vaihdot: 1 vaihto/tilaus on maksuton (normaalihintaiset tuotteet). 

4. Alennus- ja kampanjatuotteet: Palauttamisesta perimme siitä aiheutuneet lähetyskulut 6,90€.

Huom. Outlet-tuotteilla ja lahjakorteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossa, eli tuotteen on oltava TÄYSIN käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Lisäksi palautettavassa tuotteessa on oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan. Pakkaathan tuotteet siististi takaisin pussiin. Palautuslähetyksen voit tehdä alkuperäisessä paketissa, näin vältämme turhan jätteen syntymistä.

Jos palautat tilauksen jonka mukana olet saanut etutuotteen, eivätkä ehdot sen saamiseen enää täyty, voit joko lunastaa etutuotteen itsellesi sen ovh. hinnalla tai lähettää sen meille takaisin palautuksesi mukana. 

Huomioittehan tuotetta sovittaessanne, ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja, hiuksia tai esim. eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksia ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. 

OTA AINA PALAUTUSTAPAUKSESSA YHTEYS ASIAKASPALVELUUMME:
p. 044 5756 596 tai sähköpostilla info@fit4you.fi.

Palautukset käsittelemme 5-10vrk niiden saapumisesta. Palautuksissa on hyvä huomioida kuljetusyhtiön toimitusajat. Rahapalautukset teemme Paytrailin/Klarnan kautta käsiteltyämme palautuksen. Kiitos kärsivällisyydestäsi. 

 

Väärä tuote/Virhe toimituksessa

Pahoittelemme virheitä toimituksissa. Virheitä välillä sattuu, kun käsin töitä tehdään. Otathan meihin heti yhteyttä, kun virheen havaitset.