”Miten päästä rantakuntoon nopeasti?”
”Näillä kuudella vinkillä laihdut nopeasti!”
”Miten saavuttaa kesäksi unelmavartalo?
”Kaikki pitäisi saavuttaa mahdollisimman nopeasti nykyisessä hektisessä maailmassa. "

Kuulostaako tutulta?

Onko nopeus kuitenkaan aina itseisarvo?

Voisiko hitaasti kiiruhtamiseen sisältyä suuri ja paljon antoisampi tie kaikessa kehokakofoniassa?

Hei olen Jussi

Nimeni on Jussi Koivisto ja olen ammatiltani fitnessvalmentaja. Tai oikeastaan se on toinen ammattini papin työn ohella. Kummassakin ammatissa on kuitenkin kysymys hyvin paljon ihmisen ymmärtämisestä ja valmentamisesta.

Tavoitteeni valmennustyössä ovat korkealla ja palkinnot tai elämän upein kunto on tärkeä kirsikka kakun päällä, mutta niitäkin vielä olennaisempaa on se, mitä ihmiselle tapahtuu tuon prosessin aikana. Tästä syntyy #ylivoima joita asiakkailleni tarjoan.”

Lue tarinani

"Jussi on sosiaalisesti erittäin taitava ja voin kuvitella sen olevan suuri vahvuus myös valmentajana. Hän ei vain kuuntele, vaan kuulee, mitä ihminen vastapäätä kertoo. Uskon, että nykypäivän maailma tarvitsee enemmän Jussin kaltaisia valmentajia, jotka näkevät ihmisen kokonaisuutena ja lajille ominaisten vahvuuksien lisäksi pystyy valmentamaan ihmistä mindsetin kautta.

Essi Pulkkanen
(tanssija, valmentaja ja Personal Trainer)

7/28/2019

"Jussi on valmentajana kannustava ja osaava. Hyvien treeniohjelmien ja ruokavalion suunnittelemisen lisäksi hän ottaa huomioon myös henkisen hyvinvoinnin. Jussin kanssa on helppo puhua tai kysyä mitä tahansa mieleen tuleekaan. Treenit hänen kanssaan ovat aina loistavia ja hän tsemppaa minua loppuun asti, kuitenkin huolehtien samalla oikeasta tekniikasta. Omien kokemustensa avulla Jussi osaa neuvoa erilaisissa tilanteissa liittyen esimerkiksi syömiseen, kilpailemiseen tai treenaamiseen."

Eve Luhtala
(wellness fitness tulokkaiden SM-hopea)

7/28/2019

"Jussi kanssa treenaaminen on ollut monipuolisesti kehittävää. Hänen kansaan on helppoa kommunikoida ja häneltä voi kysyä vaikeitakin kysymyksiä."

Sanna Lehtinen
(fitnessharrastaja

Tervetuloa mukaan webinaariini, jossa tarkastelen sitä, miten omaa kehoa kannattaa muokata terveellä, kestävällä ja myös innostavalla tavalla.

Saat Webinaarista myös mukaasi sähköpostiisi oman ”huoneen taulun”, jonka avulla sinun on helpompi jatkaa tuota nautinnollista matkaa ja seikkailua.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 16.6. klo 18 alkaen (kesto noin 1,5-2h riippuen kysymysten ja kommenttien määrästä)
Webinaarin hinta on 35€ (sis. ALV)
100 ensimmäistä mahtuu mukaan

Varaa paikkasi tästä

“Hard life is easy, easy life is hard"