Tervetuloa Fit4You.fi - verkkokauppaan!

Supermass

Klassiset ja ainutlaatuiset SUPERMASS ZONE tuotteet!

SUPERMASS ZONE on vahvasti mukavuusalueesi ulkopuolella. Tämä zone on mielentila, täynnä asennetta, rohkeutta ja taistelutahtoa. SUPERMASS ZONE tilassa pystyt unohtamaan väsymyksen ja kivun. Mielesi ja kehosi saavuttavat täydellisen harmonian tilassa, jossa kaikki on mahdollista.

SUPERMASS tuotteet on suunniteltu, jotta saat jokaisesta treenistäsi kaiken irti. Olipa tavoitteenasi sitten hankkia lisää voimaa, kestävyyttä tai nopeutta, SUPERMASS ZONE tuotteet Prezone, itntrazone ja Afterzone ovat juuri sinulle! GET TO THE ZONE WITH SUPERMASS NUTRITION!

Supermass pakkaukset ovat 100% PET-muovia ja kierrätettävissä kaikissa ekopisteissä. Pakkausten PET-muovia voidaan hyödyntää paremmin kuin muita muo­veja, jasiksi se on vlittu myös näiden tuotepakkausten materiaaliksi. Käyttämäsi tuotepakkaukset ovat tyhjinä valmiiksi puhtaita ja kuivia ja ne voidaan viedä suoraan kierrätettäväksi. Lisäravinne pakkaukset toimivat loistavasti myös omassa jatkokäytössä, esimerkiksi kuiva-aineiden säilytyksessä.

5 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana 

5 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

Taulukkona  Listana