Tervetuloa Fit4You.fi - verkkokauppaan!

Toimitusehdot

Toimitusaika on normaalisti noin 2-5 arkipäivää – mikäli tuotetta on varastossa. Kampanjoiden aikana toimitusaika

voi olla hieman pidempi. 

Toimituskulut lisätään tilaukseen, jos tilauksen arvo on alle 69 euroa. Yli 69 euron tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja.

Kirjoita osoitteesi tarkasti: jos esim. postinumero on kirjoitettu väärin, paketti voi mennä väärään paikkaan. Tällaisissa tapauksissa kuljetuskustannukset, jotka paketin siirtämisestä aiheutuvat, laskutetaan asiakkaalta.

Vaihdot ja palautukset

Vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää.

HUOM! Palautukset vain Postin kautta!

OTA AINA PALAUTUSTAPAUKSESSA YHTEYS ASIAKASPALVELUUMME:
p. 044 5756 596 tai sähköpostilla info@fit4you.fi.

Tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossa, eli tuotteen on oltava täysin käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. 

Huomioittehan tuotetta sovittaessanne, ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja, hiuksia tai esim. eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksia ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. Lisäksi palautettavassa tuotteessa on oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan. Pakkaathan tuotteet siististi takaisin pussiin. 

 

Lunastamattomat tilaukset

Lunastamattomista tilauksista perimme meille koituneet toimituskulut, jotka aiheutuvat paketin lähettämisestä ja sen palautumisesta. Laskutuksessa noudatamme Itellan (posti) hinnoittelua. Mikäli et siis kykene lunastamaan tuotteita, ethän tilaa niitä, jotta kaikki osapuolet säästyvät turhilta kuluilta. Kaikista palautuksista ja noutamattomista lähetyksistä Itella laskuttaa meiltä kuitenkin täyden hinnan.