Tietoja meistä

Tarina

Vuonna 2007 eräässä keittiössä mies ehdotti vaimolleen, että perustettaisiin urheiluvaatteiden ja lisäravinteiden erikoismyymälä. Näin alkoi Fit4You:n tarina kotimaisena perheyrityksenä. Vuodesta 2010 saakka toiminut verkkokauppa on vakiinnuttanut paikkansa niin suomalaisten voimaurheilijoiden kuin muidenkin liikkujien keskuudessa. Vuonna 2018 eräässä toisessa keittiössä eräs toinen mies ehdotti vaimolleen, että mitä jos ostettaisiin urheiluvälineiden ja -vaatteiden verkkokauppa. Ja näin monen sattuman kautta Fit4You:n tarina sai uuden käänteen. Edelleen perheyrityksenä toimien Fit4You haluaa palvella asiakkaitaan hyvin, olla helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen suomalainen pienyritys.

Tärkeitä arvojamme ovat niin palvelun kuin tuotteidemme laatu ja kaikessa mahdollisuuksien mukaan kestävän kehityksen huomioiminen. Teemme kaiken aikaa pieniä muutoksia, kohta vihreämpää tapaa toimia. Iloksemme yhteistyökumppaneidemme arvomaailma kulkee käsi kädessä omamme kanssa. Uskomme myös, että liikunta ja liikunnan ilo kuuluu kaikille, jokaisella on oikeus huolehtia itsestään ilman turhia ulkonäköpaineita. Liikkumisen kuuluu tuntua hyvälle ja tuottaa iloa itselle ja sitä kautta välillisesti ympärillä oleville ihmisille. Mikä olisi parempi tapa lisätä liikunnan nautintoa ja motivoida itseään lähtemään liikkeelle yhä uudelleen, kuin pukeutuminen miellyttävään vaatteeseen, joka tuntuu ja näyttää hyvältä. Tai vahvistaa terveyttä ja lisätä hyvinvointia siihen parhaiten soveltuvalla ravitsemuksella. Tähän me haluamme ja voimme tarjota sinulle välineet. Tervetuloa ostoksille!


Voit soittaa meille numeroon 044 5756 596 tai laittaa sähköpostia info@fit4you.fi, mikäli sinulla on jotain kysyttävää.

Terveisin Miia & Mikko

Meistä sanottua: 

"Kiitos loistavasta palvelusta. Tälläistä ei kyllä tänä päivänä saa mistään. -Asiakas Niina V.

"Olen saanut aina Fit4You:lta ystävällistä, henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua. Toimitus on ollut nopeaa ja vaihtaminen (jota ei ole tarvinnut tehdä kuin kerran) sujunut ongelmitta. Miia ja Mikko tekevät työtään sydämellä ja intohimolla ja sen kyllä huomaa." -Asiakas Emmi R. 

"Olemme tehneet jo pari vuotta tiimiyhteistyötä Fit4You:n kanssa ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Tiimin tilaukset ovat hoituneet loistavasti, tilaus ja toimitus on ollut nopeaa, vaikka tilausmäärät on olleet suuret. Yhteydenpito on ystävällistä ja nopeaa. Tällaisten yritysten kanssa on ilo päästä tekemään yhteistyötä." - Päävalmentaja Tanja Koskinen, Team Strong Body

"Yhteistyön alusta asti Miia ja Mikon maanläheinen ote, kiinnostus ekologisuuteen, sekä into kehittää uutta ja palvella suomalaisia kuntoilijoita on tehnyt minuun vaikutuksen. Tämä pariskunta ei jää polkemaan paikoilleen. Minulle tärkeää yhteistyökumppanin valinnassa on aina ollut mahdollisuus tukea toista pienyrittäjää, joka tekee työtä aidosti sydämestä ja halusta vaikuttaa. Tässä on sellainen perheyritys, on ollut ilo tehdä töitä yhdessä." - Yhteistyökumppani ja liikunta-alan yrittäjä Johanna Forström