Toimitusehdot

Toimitusaika

HUOM! Kesäaikana toimitusaikamme saattaa olla pidempi, mutta älä huoli, pakettisi tulee taatusti :)

Toimitusaika on normaalisti 3-5 arkipäivää – mikäli tuotetta on varastossa. Kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi. 

Toimituskulut lisätään tilaukseen, jos tilauksen arvo on alle 99 euroa. Yli 99 euron tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja.

HUOM! Kirjoita osoitteesi ja kaikki yhteystietosi tarkasti: jos esim. postinumero on kirjoitettu väärin, paketti voi mennä väärään paikkaan. Tällaisissa tapauksissa kuljetuskustannukset, jotka paketin siirtämisestä aiheutuvat, laskutetaan asiakkaalta.

Toimitustapa

Pidätämme oikeuden toimittaa tilauksesi vaihtoehtoista kuljetusyhtiötä käyttäen, mikäli täten saavutamme tilauksellesi nopeamman toimituksen.

Lunastamattomat tilaukset

Lunastamattomista tilauksista perimme meille koituneet toimituskulut, jotka aiheutuvat paketin lähettämisestä ja sen palautumisesta. Laskutuksessa noudatamme kuljetusyhtiön hinnoittelua. Mikäli et siis kykene lunastamaan tuotteita, ethän tilaa niitä, jotta kaikki osapuolet säästyvät turhilta kuluilta. Kaikista palautuksista ja noutamattomista lähetyksistä kuljetusyhtiö laskuttaa meiltä kuitenkin täyden hinnan.