Toimitusehdot

Toimitusaika

Toimitusaika on normaalisti 2-4 arkipäivää – mikäli tuotetta on varastossa. Kampanjoiden aikana toimitusaika voi olla hieman pidempi. 

Toimituskulut lisätään tilaukseen, jos tilauksen arvo on alle 79 euroa. Yli 79 euron tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja.

HUOM! Kirjoita osoitteesi ja kaikki yhteystietosi tarkasti: jos esim. postinumero on kirjoitettu väärin, paketti voi mennä väärään paikkaan. Tällaisissa tapauksissa kuljetuskustannukset, jotka paketin siirtämisestä aiheutuvat, laskutetaan asiakkaalta.

 

Vaihdot ja palautukset

Vaihto- ja palautusoikeus on 14 päivää. 1 Vaihto ja palautus/tilaus on sinulle maksuton. Seuraavista lähetyksistä perimme siitä aiheutuneet kuljetus- ja käsittelykulut.

Tuotteet on palautettava alkuperäisessä kunnossa, eli tuotteen on oltava TÄYSIN käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Lisäksi palautettavassa tuotteessa on oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan. Pakkaathan tuotteet siististi takaisin pussiin.

Huomioittehan tuotetta sovittaessanne, ettei siihen tartu tuoksuja, tahroja, hiuksia tai esim. eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksia ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. 

OTA AINA PALAUTUSTAPAUKSESSA YHTEYS ASIAKASPALVELUUMME:
p. 044 5756 596 tai sähköpostilla info@fit4you.fi.

Palautukset käsittelemme 5-10vrk niiden saapumisesta. Palautuksissa on hyvä huomioida kuljetusyhtiöiden toimitusajat. Rahapalautukset teemme Paytrailin kautta käsiteltyämme palautuksen. Kiitos kärsivällisyydestäsi. 

 

Lunastamattomat tilaukset

Lunastamattomista tilauksista perimme meille koituneet toimituskulut, jotka aiheutuvat paketin lähettämisestä ja sen palautumisesta. Laskutuksessa noudatamme kuljetusyhtiön hinnoittelua. Mikäli et siis kykene lunastamaan tuotteita, ethän tilaa niitä, jotta kaikki osapuolet säästyvät turhilta kuluilta. Kaikista palautuksista ja noutamattomista lähetyksistä kuljetusyhtiö laskuttaa meiltä kuitenkin täyden hinnan.