ravintovalmentaja

Ravintovalmentaja Marika Hillgren

Olen Marika Hillgrén kouluttaja, työhyvinvointi, fitness- ja ravintovalmentaja, sekä tanssinopettaja. Kilpailen myös tankotanssissa.

 

Ihastun ihmiskehoon joka päivä uudelleen. Miten kestävä ja mukautuva se onkaan; ottaa vastaan kolhut, korjautuu, vahvistuu ja kannattelee meitä. Kehon kuuntelu on mielestäni yksi tärkeimmistä, mutta vaikeimmista taidoista hyvinvoinnin mielenkiintoisella tiellä. Olen itse kohdellut kehoani kaltoin monin tavoin, mutta se on silti ainut mihin olen voinut elämässäni luottaa, siitä kiitokseksi haluan sitä nykyään ravita sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Syömishäiriö, loppuun palaminen ja traumaattiset kokemukset on osa elämääni, joista olen selvinnyt opiskelemalla ihmiskehon toimintaa ja ymmärtämällä laadukkaan ravinnon merkityksen sille. 

 

Olen äärimmäisen tavoitteellinen ja toteutan asiat, jotka päätän. Elämä on liian lyhyt jahkailuun. "An ounce of action is worth a ton of theory". Jätin palkkatyön ja ryhdyin yrittäjäksi, koska halusin auttaa ihmisiä ja tiesin, että olisin valmentaja, joka osaa sen. Asiakkaideni ikähaitari on 7-75 vuotta. Olit sitten kilpaurheilija tai elämäntapamuuttuja, autan sinua aina ratkaisukeskeisesti ja kikkailematta. 

Koulutus ja osaaminen:

Fitness valmentajan ammattitutkinto

Liikunnan ammattitutkinto

Kasvatustieteiden maisteri

Tanssipedagogi 

Fitnesskilpailutiimin TeamSupermoves valmentaja, tiimin urheilijat saavuttaneet 5 finaalipaikkaa (sijat 2-6)

Asiakkaiden suusta:

 

"Tämä kurssi pitäisi kaikkien käydä. Olen ostanut monta verkkovalmennusta mutta ne ovat olleet aina samanlaisia, tässä asiat selitettiin ymmärrettävästi ja kannustavasti."

 

"Ymmärsin kuinka paljon pitää syödä, enää ei mene koko suklaalevyä illalla, kun olo on energisempi päivällä"

 

"Vointi ja jaksaminen on parantunut" 

 

"Syön enemmän kuin aikaisemmin ja napostelu on jäänyt pois"

 

"Makean syönti väheni kuin itsestään"


Löydä muut Fit4You -valmentajat täältä:

Univalmentaja Miia Soranto

Fitnnessvalmentaja Jussi Koivisto

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.